Τα κορυφαία fashion trends για το φθινόπωρο

Για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο καιρός καθορίζει το ντύσιμο μας. Οι ανεβασμένες θερμοκρασίες του καλοκαιριού μας περιορίζουν σε ελαφριές φούστες και πουκάμισα, και οι δυνατοί άνεμοι και το κρύο του χειμώνα μας αναγκάζει να φοράμε χοντρά ρούχα και μπότες όπου και να πάμε.

Όμως υπάρχει και το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο μπορούμε να φορέσουμε ότι θέλουμε όποτε θέλουμε. Δεν χρειάζεται να φοράμε κάποιο πανωφόρι ή λερωμένα από τον ιδρώτα μπλουζάκια. Και ενώ το φθινόπωρο έρθετε σιγά σιγά, εμείς ξέρουμε ήδη τα fashion trends που θα κυριαρχήσουν φέτος.

#1 Blazers με ζώνη

Τα blazers μας ντύνουν εδώ και χρόνια. Όμως φέτος το ανδρόγυνο αυτό πανωφόρι γίνεται πιο θηλυκό, αφού αποκτά ενσωματωμένη ζώνη. Βέβαια, πέρα από να επενδύσεις σε ένα blazer με ζώνη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια ζώνη πάνω από το blazer που έχεις ήδη.

#2 Καρό

Όταν αναφερόμαστε σε trends, το κάρο για το φθινόπωρο είναι περίπου τόσο πρωτοποριακό όσο το floral την άνοιξη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το δούμε παντού μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι θερμοκρασίες. Φόρεσε μία καρό φούστα με μία μπλούζα με pattern ή μία στάμπα και απογείωσε το outfit σου.

#3 Μακριά παλτό

Η προτίμηση του φθινοπώρου φέτος είναι τα παλτό που φτάνουν μέχρι το γόνατο (όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο). Μείνε ζέστη τον χειμώνα με μακριά μήκη τα οποία θα τραβήξουν όλη την προσοχή πάνω σου.

#4 Μπλούζες βικτωριανής εποχής

Αν και δεν ειναι ψεμα ότι αγαπάμε τα μπλουζάκια με ρομαντικά μανίκια, φέτος πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο, με ψηλότερη λαιμοκοψή και περισσότερα μοτίβα εμπνευσμένα από τη βικτωριανή εποχή. Συνδύασε την μπλούζα σου με το αγαπημένο σου τζιν για την πιο νέα, φρέσκια και εύκοληεμφάνιση σου.

#5 Πράσινες αποχρώσεις

Οι πράσινες αποχρώσεις έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους από αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι και δεν πρόκειται αν φύγουν από τη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Διάλεξε την απόχρωση που σου αρέσει και σου ταιριάζει περισσότερο και δημιούργησε μοναδικά outfits.

Πηγή:theeverygirl.com

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τα κορυφαία fashion trends για το φθινόπωρο

Σχολιάστε